jager27 Napisano 1 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2009 a może przez brak lakieru matowego?????? Nie. Ja chciałem go pomalować najpierw w połysk, ale ta farba schodziła. Humbrol się trzyma a model master się zmywał. A jak robiłem washa olejnego (przecież tam się dodaje rozcienczalnik) to ta farba zeszła w mgnieniu oka (była dobrze wyschnięta). Wash akrylowy w ogóle nie wchodził mi w zagłębienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 4 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2009 Witam! Model skończony. Zostały tylko zabiegi kosmetyczne (poprawienie suchej pasteli). Gąsienice jednak plastikowe (AFV), ale one zupełnie mi wystarczają. Nie było źle. Chyba posłucham rad Seba i nie wystartuje z tym modelem w konkursie. W ferie zimowe (od 2 lutego) zabieram (być może) się za IS-2 z tamiya. Zależy wszystko od zebrania . A rodzice pewnie sobie nie odmówią . Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia w konkursie. A właśnie! Na tygrysa królewskiego nie zwracajcie zbytnio uwagi (z nim nie startuję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Co ci nie wychodzi z tym washem akrylowym??? Ja nie używam wogóle lakieru matowego, tylko sido, i potem jest ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 4 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2009 Co ci nie wychodzi z tym washem akrylowym??? Robią się zacieki i nie rozprowadza się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi