2211 Napisano 14 Listopada Share Napisano 14 Listopada Italeri 1:35 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 14 Listopada Share Napisano 14 Listopada To sem ja. A co do modelu, wymaga dużo pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 14 Listopada Share Napisano 14 Listopada Piękny, jak prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 14 Listopada Share Napisano 14 Listopada (edytowane) Bardzo fajnie wykonany model i wykonanie i temat plus ten cały majdan na płycie silnika i nie tylko bardzo mi się podoba choć przy bliższym patrzeniu pod powiększeniem na zdjęcia widzę że coś chyba odstaje chwyt kanistra od całej bryły kanistra i myślę że trochę się błyszczą te plandeki na płycie silnika i te torby porozkładane w różnych miejscach też mam wrażenie że za bardzo się błyszczą,ale model jak najbardziej na plusMoże to wina zdjęć albo taki zamiar był twórcy modelu,i ja zamiast świeżego błotka dał bym wyschnięte i trochę bym go przykurzyłCiekawe czy któraś firma robiąca modele wypuści na rynek Tygrysa z filmu Der Tiger Edytowane 14 Listopada przez Wujciobryan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi