2211 Posted November 14 Share Posted November 14 Italeri 1:35 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted November 14 Share Posted November 14 To sem ja. A co do modelu, wymaga dużo pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted November 14 Share Posted November 14 Piękny, jak prawdziwy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujciobryan Posted November 14 Share Posted November 14 (edited) Bardzo fajnie wykonany model i wykonanie i temat plus ten cały majdan na płycie silnika i nie tylko bardzo mi się podoba choć przy bliższym patrzeniu pod powiększeniem na zdjęcia widzę że coś chyba odstaje chwyt kanistra od całej bryły kanistra i myślę że trochę się błyszczą te plandeki na płycie silnika i te torby porozkładane w różnych miejscach też mam wrażenie że za bardzo się błyszczą,ale model jak najbardziej na plusMoże to wina zdjęć albo taki zamiar był twórcy modelu,i ja zamiast świeżego błotka dał bym wyschnięte i trochę bym go przykurzyłCiekawe czy któraś firma robiąca modele wypuści na rynek Tygrysa z filmu Der Tiger Edited November 14 by Wujciobryan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts