Rayan24 Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 Od tego modelu wszystko sie zaczeło Taki Man jest u mnie we firmie tylko że z żółtą kabiną Dokupie naczepe niskopodwoziową i bedzie jeździł w trasy z BWP którego kiedyś skleje Teraz coś z polskich klimatów MB Axor K. Polak MB Actros RICO MB Actros GODECKE Ta firma ma baze 100 od servisu w którym pracuje a to mój najnowszy zakup DAF 95 Ati Spedition Wormser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 Niełe modele ;), ale jaka skala ? 1:87 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayan24 Napisano 5 Września 2006 Autor Share Napisano 5 Września 2006 Tak To jest skala 1:87 Wszystkie modeleposiadają orginalne kartoniki w których są zaparkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 A jak z tymi polskimi napisami ? Sam robiles czy juz byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayan24 Napisano 5 Września 2006 Autor Share Napisano 5 Września 2006 To orginalne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 Widzę otworki w ścianach kabiny, wiec chyba masz do trucków lusterka Po zamontowaniu ich modele napewno lepiejby się prezentowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 No wlasnie. Gdzie lusterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayan24 Napisano 6 Września 2006 Autor Share Napisano 6 Września 2006 Luisterka też są ale nie montuje ich narazie bo model straci na wartości a one by sie połamały w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 6 Września 2006 Share Napisano 6 Września 2006 Fajne modele Tylko szkoda, że tak mała skala, ale jak takie lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayan24 Napisano 6 Września 2006 Autor Share Napisano 6 Września 2006 To jest dopiero 6 modeli z kolekcji liczacej narazie 35 sztuk jak znajde chwilke czasu powklejam następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 Wklejaj, wklejaj! Ładniutkie, trochę szkoda, że w stanie kolekcjonerskim Na razie najciekawszy dla mnie ten drugi Man co ma BWP-a ciągać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 Luisterka też są ale nie montuje ich narazie bo model straci na wartości a one by sie połamały w pudełku Moment, teraz nie rozumiem - zbierasz je dla siebie, czy do dalszej odsprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayan24 Napisano 8 Września 2006 Autor Share Napisano 8 Września 2006 Ja je kolekcjonuje. Czasami coś tam sprzedam co mi sie juz nie podoba a wklejone lusterka to jak podsteplowany znaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Września 2006 Share Napisano 8 Września 2006 To tak, jak kupić model i nie skleić go, bo straci na wartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayan24 Napisano 8 Września 2006 Autor Share Napisano 8 Września 2006 Tylko że te modele i tak wygladają fajne bez lusterek Pisałem już, że trzymam je w pudełkach a jak wkleje lusterka i zapakuje z powrotem do pudełka to sie połamią więc nie ma to sensu Jak dorobie sie ładnej gablotki "szczelnej" to powklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 8 Września 2006 Share Napisano 8 Września 2006 To ja mam pytanko z innej beczki , czu opony w tych modelach są gumowe ? Pytam bo potrzebuję oponki do holownika w skali 1/75 i 1/90 , by wywiesić za burtę ... Zerkam tutaj , to warto to kupić dla samych opon http://www.toystore.pl/product_info.php/cPath/363_364_381/products_id/7060 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayan24 Napisano 8 Września 2006 Autor Share Napisano 8 Września 2006 Herpa opony robi plastikowe Jeżeli jesteś zaintetresowany kupnem takich kół to polecam Allegro tam często sie pojawiają Z tego co sie orientyuje to jakaś firma robi opony gumowe ale nie pamietam jaka :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petrzask Napisano 11 Września 2006 Share Napisano 11 Września 2006 Gumowe opony mają modele ciężarówek cywilnych produkcji Roco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayan24 Napisano 12 Września 2006 Autor Share Napisano 12 Września 2006 Kolejne modele z mojej kolekcji Daf 3300 z przyczepą Daf 3300 2-osiowy + naczepa kontenerowa Daf 3300 3-osiowy + naczepa kontenerowa Daf 3300 Heinr.Shmidt Daf 3600 Daf 3600 vd KWAAK Daf 95 Ati z przyczepą Daf 95 Ati Daf 95 XF KRAFTVERKER NAGEL Daf 95 XF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 15 Września 2006 Share Napisano 15 Września 2006 otrzebuję oponki do holownika w skali 1/75 i 1/90 Możesz zajrzeć do sklepu Techno-hobby przy dworcu w Gdyni (od strony Morskiej) właśnie widziałem na ich stronie internetowej różne zestawy z oponkami do modeli Herpy (dla Roco też coś było, ale to już raczej bankowo plastik): http://www.techno-hobby.pl/cgibin/shop?show=11203&sid=544f8fc9 Myślę, że facet może Ci ściągnąć co potrzebujesz. Jescze bym się preszedł po sklepach ,,wszystko za 2/5zł'' mają tam autka różne (często w zestawach) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Września 2006 Share Napisano 17 Września 2006 Ładna kolekcja tylko po co kupywać model jeżeli i tak go sprzedasz po to się kupuje żeby był anie sprzedawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayan24 Napisano 17 Września 2006 Autor Share Napisano 17 Września 2006 Scania 2 Scania 3 Scania 3 Streamline Scania 4 2WIN Scania 4 T Scania 4 T MONJEAN Scania 4 TL BLECHIER Scania 4 TL KAY SCHUTZ Scania 4 TL MENATH Scania R Scania R TL RIWATRANS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 Jak idzie ,,kupywanie''? Kolekcja się rozwija? BWP gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayan24 Napisano 7 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2006 kolekcja non stop sie rozwija a BWP zostawiłem na zimowe wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi