GreGG24 Napisano 26 Grudnia 2025 Share Napisano 26 Grudnia 2025 Model rodził się w bólach przez cały rok, z uwagi na przeprowadzkę długo pauzowałem. Postępy można prześledzić w wątku warsztatowym, jest tam też bardzo dużo zdjęć referencyjnych. Model to staruteńki Revell, właściwie jeszcze rezultat współpracy z Matchboxem. Dodałem zestaw pancerza reaktywnego Kontakt-1 (a właściwie półtora zestawu) Modelltrans i trochę scratchu. Model malowany farbami Tamiza i postarzany specyfikami AK i MiG. Mam nadzieję, że się spodoba. Nie jest to może model wystawowy, ale w witrynie wygląda dobrze obok T-90A. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 26 Grudnia 2025 Share Napisano 26 Grudnia 2025 Godzinę temu, GreGG24 napisał: Mam nadzieję, że się spodoba. Nie jest to może model wystawowy, ale w witrynie wygląda dobrze obok I dobrnąłeś do końca , ważne że tobie się podoba. Co teraz trafi na stół , 2A6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 27 Grudnia 2025 Share Napisano 27 Grudnia 2025 Mała, błotnista podstaweczka by się przydała. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 27 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2025 Godzinę temu, PrzemekW napisał: Mała, błotnista podstaweczka by się przydała. Przemek Taki mam zamiar. Dlatego jest trochę niedbale nałożony weathering, bo będzie blendowany z podstawką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 28 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2025 Zmyłem pigmenty z podwozia i położyłem jeszcze raz, bardziej mi się teraz podoba. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Grudnia 2025 Share Napisano 30 Grudnia 2025 Fajny model. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi