Zbyszek Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Biorę się za tego ruska w wersji niemieckiej: Duża wada gąsienic łatwo się łamią (tak słyszałem i czytałem) I reszta części CDN. __________________________________________________ Na warsztacie BA-10 80% viewtopic.php?t=11081 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 26 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2008 Kolejne fotki: Model klei się całkiem szybko i przyjemnie (przynajmniej jak narazie) Pytanie do modelarzy z ruskiej pancerki czy farba H-86 nadaje się na malowanie tego pojazdu Podwozie: Nie obeszło się bez szpachlówki Wieża: Model złożony na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 W jakiej wersji zamierzasz zrobić kamuflaż (zimowy czyt raczej oliwka)? I jakie chcesz dać oznaczenia? Ja proponuję duży (na wysokość wieży) krzyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 26 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2008 Kamuflaż oliwkowy a oznaczenia jak narazie krzyż na wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack3236 Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Nie uważasz że niemiaszki wywaliłyby ten cały osprzęt z błotników i wstawiliby swój?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Fajne liny! :]]]]]]]]]]]] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 28 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2008 Nie uważasz że niemiaszki wywaliłyby ten cały osprzęt z błotników i wstawiliby swój?? Tak ale zdarzało się że nie było na to czasu i pojazd po zmianie oznaczeń ruszał do jednostek walczących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Co do tego projektu znalazłem parę fotek na twardym dysku mojego kompa, może się przydadzą. Pozdrawiam i życzę powodzenia przy modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafał górecki Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 ŁADNE WYKONANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Ojj pomyłka, to nie fotki, a rysuneczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 28 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2008 Wielkie dzięki na pewno się przydadzą Jak narazie prace stanęły, ponieważ chce pomalować model areo. Problem w tym że nie mam dostępu do kompresora (Dopiero od stycznia będę miał) Nadal mam pytanie czy farba H-86 nada się na malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 H-86 Każda zielona będzie dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi