zbiegu Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Witam, w związku z panującą świąteczną nudą wrzucam kilka fotek mojej "Łaśki". Zdjęcia z powodu pogody robione z lampą (ostatnie tylko bez), jak widać model bez śladów eksploatacji, zrobiony razem z malowaniem i kalkami w 4 dni, mam nadzieje że nie będzie was po nocach straszył . A że święta się kończą to Szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szogun Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Całkiem fajny, szkoda tylko że bez eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Troszeczkę poszarpałeś brzegi kamuflażu na stateczniku... no i przydałby się drucik na antenie. Poza tym model ładny - schludnie wykonany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 No brzegi momentami poszarpane. Kalka na stateczniku średnio Ci siadła. Ale ogólnie model w porządku Ładnie pomalowane ramy owiewki. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 b. ładny, b. schludnie zrobiony super czyścioszek a to też ma swój duży urok (ja z tych co nie lubią ciężkiego washu) - powiedz mi - porównywałeś go z planami? jak jest z dokładnością tego modelu? detalami? poprawnością geometryczną? bo chce sie za niego brać, a po przejściach z starym Revellowskim MiG-3 (okrutnie skopane kształty...) nie chce sie kolejny raz w badziewie pchać. POZDRAWIAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 29 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2008 Powiem szczerze nawet nie pomyślałem o porównaniu tego modelu z planami był on zrobiony czysto dla relaksu, a co do detali to w środku jest płaska podłoga, fotel, drążek i płaska tablica przyrządów i dużo wolnej przesterzeni także jak ktoś chce to ma szerokie pole do popisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 ok rozumiem, thx za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi