K_Mazur Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia (edytowane) Witam. Na sprzedaż mam PZL P.11C 1/32 od IBG wraz z kompletem dodatków ( brak tylko silinka żywicznego ) taki zestaw to koszt ok 800 zł. Jedyny mankament zestawu to pokiereszowane pudełko, jednak wypraski są całe i w foliach. Tak jak wyszły z fabryki. Cena która mnie interesuje to 500 zł z wliczoną przesyłką. Jestem otwarty na małe negocjacje. Pozdrawiam Edytowane 22 Stycznia przez K_Mazur 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 16 Stycznia Autor Share Napisano 16 Stycznia Nowa cena. 550 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 19 Stycznia Autor Share Napisano 19 Stycznia Cena w dół. 520 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 21 Stycznia Autor Share Napisano 21 Stycznia Ostatnia obniżka 500 zł z przesyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 23 Stycznia Autor Share Napisano 23 Stycznia Sprzedane. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi