K_Mazur Posted January 15 Share Posted January 15 (edited) Witam. Na sprzedaż mam PZL P.11C 1/32 od IBG wraz z kompletem dodatków ( brak tylko silinka żywicznego ) taki zestaw to koszt ok 800 zł. Jedyny mankament zestawu to pokiereszowane pudełko, jednak wypraski są całe i w foliach. Tak jak wyszły z fabryki. Cena która mnie interesuje to 500 zł z wliczoną przesyłką. Jestem otwarty na małe negocjacje. Pozdrawiam Edited January 22 by K_Mazur 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_Mazur Posted January 16 Author Share Posted January 16 Nowa cena. 550 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_Mazur Posted January 19 Author Share Posted January 19 Cena w dół. 520 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_Mazur Posted January 21 Author Share Posted January 21 Ostatnia obniżka 500 zł z przesyłką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_Mazur Posted January 23 Author Share Posted January 23 Sprzedane. Do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts