blitz249 Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Witam! Przeglądając niektóre tematy zauważyłem, że ludzie przerabiają stare modele. I ja zrobiłem to samo z moim pierwszym czołgiem Pz.Kpf.W VIB z Italeri. przypadkowo mi spadł i się rozleciał Ale ja się nie zraZiłem i posklejałem go do kupy oraz odmalowałem i dodałem... a z resztą sami zobaczcie a i model nie ma gąsek dlatego go tak "lajsnołem" Jakąś dioramkę chcę zrobić może Gdańsk 1945 albo Remagen 1945. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Co ta być? Jeśli to ma chociaż przypominać siatkę maskującą (domyślam się, że właśnie ją chciałeś stworzyć) to jesteś na złej drodze... Przede wszystkim jest ona za duża i jest jej za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Kup model , czysto go sklej , starannie pomaluj i zostaw,w kolejnych próbuj technik wszelakich itp. . Przerabiając stare modele za wiele się nie nauczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 28 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2008 wiece tak to źle nie wygląda na żywo :P może rzeczywiście przesadziłem ale co mam zrobić żeby fajnie wyszedł? da się go przerobić jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 da się go przerobić jakoś? Jasne, że się da musisz tylko poczytać parę relacji z budowy i posłuchać rad kolegów. Z tego co się domyślam jest to Tiger II Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 28 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2008 Tak to Tygrys Królewski. Oto fotka bez tych pierdół, ale na wieży musi zostać ta siatka. :P Co do malowania to wszystko się może zmienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 ale na wieży musi zostać ta siatka. : A to pech.... Co do malowania to wszystko się może zmienić... Ja bym zmienił miejsce jego pobytu-na śmietnik. A potem kupił nowy model i zrobił relację z budowy na forum. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 28 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2008 Wiecie trochę mi go szkoda choć wiem, że jest kijowy (zaznaczam, że to mój pierwszy model) :( A może jakiś spalony wrak da się zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 A może jakiś spalony wrak da się zrobić? Da sie zrobic, choc to latwe nie jest. Mysle ze po tym modelu to wszystkie nowe beda lepsze. Bo ten bardzo slaby jest. Zostaw sobie go na pamiatke. A do siatek to lepiej wykorzystac gaze namoczona wikolem. U Ciebie to jest chyba zwykly bandaz z nieciekawym wzorem. Pozddawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 28 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2008 to jest bandaż utaplany w ziemi :P Dobrze zacznę w takim razie nowy projekt z Jagdpanzerem w nowym roku... A ten model idzie na półkę. Temat zamknięty =) PS: "mój pierwszy model" nie miało znaczyć, że go teraz robiłem i, że nie mam innych pojazdów w kolekcji. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi