mcrec1962 Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia (edytowane) Na sprzedaż model Starfightera, jak w temacie , Heller 35520, wszystkie ramki w folii, mała blaszka , komplet kalkomanii, oryginalne pudełko. W zestawie są też farbki, ale biorąc pod uwagę wiek modelu , nie wiem czy zdatne do użycia. Cena 145,00 zl Edytowane Piątek o 22:45 przez mcrec1962 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcrec1962 Napisano 4 Lutego Autor Share Napisano 4 Lutego (edytowane) Up, nadal aktualne. Edytowane 4 Lutego przez mcrec1962 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano Sobota o 17:35 Share Napisano Sobota o 17:35 Wiek modelu? Przecież to nowy wypust ( 2 lata max) w środku jest Kinetic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcrec1962 Napisano Sobota o 18:51 Autor Share Napisano Sobota o 18:51 (edytowane) Godzinę temu, Qz9 napisał: Wiek modelu? Przecież to nowy wypust ( 2 lata max) w środku jest Kinetic. Mylisz się Kolego. Sprawdź proszę historię dostępności w sklepach- np.Moje Hobby - pierwsze sprzedaże w czerwcu 2021. U mnie leży od 3 lat. Prawdą jest ,że to Kinetic.🫡 Edytowane Sobota o 18:53 przez mcrec1962 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi