mcrec1962 Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia (edytowane) Na sprzedaż model Starfightera, jak w temacie , Heller 35520, wszystkie ramki w folii, mała blaszka , komplet kalkomanii, oryginalne pudełko. W zestawie są też farbki, ale biorąc pod uwagę wiek modelu , nie wiem czy zdatne do użycia. Cena 145,00 zl Edytowane 6 Lutego przez mcrec1962 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcrec1962 Napisano 4 Lutego Autor Share Napisano 4 Lutego (edytowane) Up, nadal aktualne. Edytowane 4 Lutego przez mcrec1962 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego Wiek modelu? Przecież to nowy wypust ( 2 lata max) w środku jest Kinetic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcrec1962 Napisano 7 Lutego Autor Share Napisano 7 Lutego (edytowane) Godzinę temu, Qz9 napisał: Wiek modelu? Przecież to nowy wypust ( 2 lata max) w środku jest Kinetic. Mylisz się Kolego. Sprawdź proszę historię dostępności w sklepach- np.Moje Hobby - pierwsze sprzedaże w czerwcu 2021. U mnie leży od 3 lat. Prawdą jest ,że to Kinetic.🫡 Edytowane 7 Lutego przez mcrec1962 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcrec1962 Napisano 23 Lutego Autor Share Napisano 23 Lutego Sprzedane, do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi