aqws99 Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Pudełko... Kalki... Ramki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Brak zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 29 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2008 Brak zdjęć jest jakiś problem z fotosikiem .. u mnie się ładują ale powoli, jak do wieczora nie ustąpi to przeniosę na inny serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Dajcie sobie spokój z fotosikiem, zawalone to reklamami i nie wczytuje fotek. Jest przecież photobucket i imageshack. Ja od zawsze korzystam z photobucketa i nigdy nie było problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Photobucket rządzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 proponuje akcje forumowiczów przeciw Fotosikowi XD Co do Mi-8 nie miałem z żadnym do czynienia, Revell wydaje "ósemke" w 1/72, ciekawe czyj przepak i jak będzie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 proponuje akcje forumowiczów przeciw Fotosikowi XD Jestem za, fotosik to przekleństwo forum - używanie fotosika powinno być traktowane tak samo jak spam. In-box Mi-8 Zviezdy już jest w tym dziale jakiś czas temy wrzucałem: viewtopic.php?t=9225 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 krzychu-onisk Revell to to samo co zvezda wiem bo mam kupiłem razem za farbkami i klejem na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 29 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2008 powinno być traktowane tak samo jak spam ;( ... no mam na swoje usprawiedliwienie, że to inna wersja ósemki ... a fotoski ma tą zalete, że szybko sie zdjęcia wczytują gdy je wysyłam, w przeciwieństwie do zachodnich serverów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 just BTW aktualnie najlepszy model Mi-8/17 na rynku to hobby boss http://www.ipmsdeutschland.de/FirstLook/Hobby_Boss/HB_Mi-8T/HB_Mil_Mi-8T.html http://www.ipmsdeutschland.de/FirstLook/Hobby_Boss/HB_Mi-8MT_Mi-17/HB_Mi-8MT_Mi-17.html Zvezda = Revell = Bilek - ma zły kształt przodu. http://www.ipmsdeutschland.de/FirstLook/Revell/Rev_Mil_Mi-8/Rev_Mil_Mi-8.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi