Arkos22 Napisano 6 Lutego Share Napisano 6 Lutego Witajcie. Tym razem dwa polskie Shermany z II Wojny Światowej. Modele malowane farbą US Olive Drab 71.043 z Vallejo Air. Oczywiście tradycyjnie na koniec ULTRA Mat Pierwszy model to Sherman Firefly wydruk 3D Dan3D Industry 1 Pułk Pancerny 1 Dywizja Pancerna Francja 1944 Kalki z Toro Model 72D10 Drugi model to stary dobry Dragon, wydanie z 2007 roku M4A1(76) W VVSS 2 Pułk Pancerny 1 Dywizja Pancerna Holandia 1944 Zapraszam do oglądania 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 6 Lutego Share Napisano 6 Lutego Bardzo ładne, może te obicia do gołego metalu trochę za mocne ale efekt całkowity na plus i to podwójny za polskie malowanie Może jakaś fajna podstawka do takich efektownych modeli? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 6 Lutego Autor Share Napisano 6 Lutego 29 minut temu, mysiek13 napisał: Bardzo ładne, może te obicia do gołego metalu trochę za mocne ale efekt całkowity na plus i to podwójny za polskie malowanie Może jakaś fajna podstawka do takich efektownych modeli? Obicia to mieszanka kolorów. US Olive Drab+ white trzeba będzie podstawkę zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 6 Lutego Share Napisano 6 Lutego Aaa, to mi tak pokazał monitor jakby to było do gołej blachy dotarte... może zmniejsz kontrast do mniej jasnego trochę delikatniej rozjaśnionego OD? Prace super... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego (edytowane) Generalnie fajnie chociaż można było zrobić osłony reflektorów i uchwyty z cienkiego drutu oraz dorobić anteny Edytowane 8 Lutego przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Lutego Share Napisano 9 Lutego Fajne. Podobają się. Duży dodatni plus za polskie tematy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego Zawsze zaskoczysz wszystkich forumowiczów tymi modelami Każdy lepszy od poprzedniego. Wybierasz się z którymś na babarybę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 11 Lutego Autor Share Napisano 11 Lutego 10 godzin temu, Robi napisał: Zawsze zaskoczysz wszystkich forumowiczów tymi modelami Każdy lepszy od poprzedniego. Wybierasz się z którymś na babarybę ? Jako obserwator. Moje modele są zbyt słabe żeby tam startować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Teraz, Arkos22 napisał: Moje modele są zbyt słabe żeby tam startować Jeśli twoje modele są słabe, to ja jestem papieżem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 11 Lutego Autor Share Napisano 11 Lutego Godzinę temu, Robi napisał: Jeśli twoje modele są słabe, to ja jestem papieżem Czysta prawda. Tam są takie prace że ja nie mam startu wiec szkoda startować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego 43 minuty temu, Arkos22 napisał: Czysta prawda. Tam są takie prace że ja nie mam startu wiec szkoda startować Tak czy siak, mi się podobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Bardzo fajnie wyszły. Jak Ci sie składało tego Firefly z Airfixa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 16 Lutego Autor Share Napisano 16 Lutego 4 godziny temu, GreGG24 napisał: Bardzo fajnie wyszły. Jak Ci sie składało tego Firefly z Airfixa? To jest model z wydruk 3D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi