SławekK Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego Dawno nie zamieszczałem nic na forum.... ale postanowiłem wrócić :). Mam trochę zaległości, więc zacznę od modeli z ... 2020 roku. Na początek żywiczny M26 Dragon Wagon. Model wymagający, ale wart zachodu. W zestawie jest ciągnik wraz z przyczepę. Żeby nie był pusty wstawiłem na niego Pz IV H od Revell'a wzbogacony o kilka zestawów blach. Czołg miał być nówka sztuka, więc nie nosi śladów zużycia, czy uszkodzenia. Figurki to jakieś żywiczne kopie. Teren wykonałem sam... za dużo go nie widać. Model zamieszczam raczej "ku przestrodze", bo to twór sprzed pięciu lat... mam nadzieję, ze warsztat od tamtej poprawiłem :). 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego Brawo fajnie się to ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego (edytowane) Plusik za kolor klinów drewnianych na lawecie, mogłeś dać nawet śmiało ciemno brązowy, to był twardy zwarty ciemny kloc, ciekawa praca Edytowane 7 Lutego przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Lutego Share Napisano 9 Lutego Świetny model. Podoba się. Czekamy na następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego Świetny. Ten na końcu naczepy to karzełek jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 14 Lutego Autor Share Napisano 14 Lutego Dzięki za opinię. Figurki to jakieś żywiczne kopie... jak je kupowałem to były dużo lepsze od plastików... ale czasy się zmieniły i wyglądają... jak wyglądają :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego W dniu 10.02.2026 o 21:29, Robi napisał: Świetny. Ten na końcu naczepy to karzełek jakiś? On nie jest mały tylko stoi na innym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego 2 godziny temu, Endrju napisał: On nie jest mały tylko stoi na innym poziomie. No to kolega zrobił jakąś iluzję, bo nie wygląda mi na "długie nóżki, krótkie rączki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego CIĘŻARÓWKA bardzo się podoba i miła dla oka scenka. Tylko dlaczego ten czołg wygląda jakby go z fabryki jako nówkę wywozili. Bardzo to razi pozdrawiamOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 21 Lutego Autor Share Napisano 21 Lutego Tak przekornie zapytam - to "pojedynczy model", winieta, czy diorama? :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi