Robi Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego Witam Na półce leżał i na mnie patrzył eurofighter. No to tygrysa na półkę i wracamy do lotnictwa. Eurofighter będzie w malowaniu Bavarian Tiger z 2021 roku. Mam kilka fotek na których będę się wzorował: I żeby nie było, fota pudełka: Proszę się nie martwić, przed dotknięciem pudełka wyczytałem wszystkie (no prawie wszystkie) podstawowe informacje na temat tego odrzutowca. Na razie skończone siedzenie pilota: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego Kiepsko to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Poniedziałek o 15:55 Autor Share Napisano Poniedziałek o 15:55 Kokpit skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Wtorek o 19:04 Autor Share Napisano Wtorek o 19:04 Kolejne postępy i kolejna noc zarwana... Jakieś tam obciążenie dałem żeby się nie przewracał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu Reszta kokpitu pomalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi