Robi Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego Witam Na półce leżał i na mnie patrzył eurofighter. No to tygrysa na półkę i wracamy do lotnictwa. Eurofighter będzie w malowaniu Bavarian Tiger z 2021 roku. Mam kilka fotek na których będę się wzorował: I żeby nie było, fota pudełka: Proszę się nie martwić, przed dotknięciem pudełka wyczytałem wszystkie (no prawie wszystkie) podstawowe informacje na temat tego odrzutowca. Na razie skończone siedzenie pilota: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Kiepsko to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Poniedziałek o 16:55 Autor Share Napisano Poniedziałek o 16:55 Kokpit skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Wtorek o 20:04 Autor Share Napisano Wtorek o 20:04 Kolejne postępy i kolejna noc zarwana... Jakieś tam obciążenie dałem żeby się nie przewracał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 59 minut temu Autor Share Napisano 59 minut temu Reszta kokpitu pomalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi