Robi Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego Witam Na półce leżał i na mnie patrzył eurofighter. No to tygrysa na półkę i wracamy do lotnictwa. Eurofighter będzie w malowaniu Bavarian Tiger z 2021 roku. Mam kilka fotek na których będę się wzorował: I żeby nie było, fota pudełka: Proszę się nie martwić, przed dotknięciem pudełka wyczytałem wszystkie (no prawie wszystkie) podstawowe informacje na temat tego odrzutowca. Na razie skończone siedzenie pilota: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego Kiepsko to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 9 Lutego Autor Share Napisano 9 Lutego Kokpit skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 10 Lutego Autor Share Napisano 10 Lutego Kolejne postępy i kolejna noc zarwana... Jakieś tam obciążenie dałem żeby się nie przewracał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 14 Lutego Autor Share Napisano 14 Lutego Reszta kokpitu pomalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 15 Lutego Autor Share Napisano 15 Lutego Posklejane Eurofighter czeka na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Imponująca szybkość. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 15 Lutego Autor Share Napisano 15 Lutego 17 minut temu, DobreMzimu napisał: Imponująca szybkość. No właśnie jakoś tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano Sobota o 22:08 Share Napisano Sobota o 22:08 Coś sie ruszyło w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topper Harley Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Ciekawe czy revell poprawił owiewkę, kidyś to lepiłem i były to dwa różne elemanty niepasujące do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi