Robi Napisano 7 Lutego Napisano 7 Lutego Witam Na półce leżał i na mnie patrzył eurofighter. No to tygrysa na półkę i wracamy do lotnictwa. Eurofighter będzie w malowaniu Bavarian Tiger z 2021 roku. Mam kilka fotek na których będę się wzorował: I żeby nie było, fota pudełka: Proszę się nie martwić, przed dotknięciem pudełka wyczytałem wszystkie (no prawie wszystkie) podstawowe informacje na temat tego odrzutowca. Na razie skończone siedzenie pilota: Cytuj
Robi Napisano 10 Lutego Autor Napisano 10 Lutego Kolejne postępy i kolejna noc zarwana... Jakieś tam obciążenie dałem żeby się nie przewracał Cytuj
Robi Napisano 15 Lutego Autor Napisano 15 Lutego 17 minut temu, DobreMzimu napisał: Imponująca szybkość. No właśnie jakoś tak wyszło Cytuj
Topper Harley Napisano 30 Marca Napisano 30 Marca Ciekawe czy revell poprawił owiewkę, kidyś to lepiłem i były to dwa różne elemanty niepasujące do siebie. Cytuj
Robi Napisano 15 Kwietnia Autor Napisano 15 Kwietnia W dniu 28.03.2026 o 23:08, DamianosPL napisał: Coś sie ruszyło w tym temacie? Farby szukam na razie odpowiedniej, może kiedyś go skończę W dniu 30.03.2026 o 21:10, Topper Harley napisał: Ciekawe czy revell poprawił owiewkę, kidyś to lepiłem i były to dwa różne elemanty niepasujące do siebie. W tym są to albo dwa elementy(otwarta kabina), albo jeden(zamknięta) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi