tmajer Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 W ramach odpoczynku od sklejania payhaulera machnąłem sobie jednego z moich ulubionych amerykańców. Model był w zestawie z lawetą i czeka na mnie jeszcze pickup Chevrolet Silverado, który będzie ciągnąć lawetę z Caprice, ale to już w przyszłym roku. Jak to u mnie model prosto z pudła. Jest maksymalnie uproszczony, dźwignię sterowania skrzynią biegów i manetkę kierunkowskazów musiałem dorobić. Zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Fajna furka Jakoś AMT dziwnie zrobił ten grill Ogólnie bardzo przyjemny dla oka model P.S. Nie męcz go pod lawetą ! Szukaj kogoś kto będzie go ciągnoł na lawecie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 29 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2008 Fajna furka Jakoś AMT dziwnie zrobił ten grill Ogólnie bardzo przyjemny dla oka model P.S. Nie męcz go pod lawetą ! Szukaj kogoś kto będzie go ciągnoł na lawecie Pozdrawiam. Napisałem przecież - będzie go ciągnąć na lawecie Chevrolet Silverado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 A to przepraszam Rzeczywiście ... Nie za uwarzyłem Tak więc powodzenia z Silverado Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Wygląda ciekawie, szkoda że niej est tak dopracowany jak wymaga tego AMT różowy kolorek... Kwestia gustu ale to w końcu "te" lata. Czekam na Silverado, dużo bardziej mnie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 No ładny tylko za czerwono w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 ...Jakoś AMT dziwnie zrobił ten grill AMT właśnie tak czasem robi, że wypraski są dosłownie zlane w jedną całość, jest dużo nadlewów i tak jakby na odwal się... Ogólnie modelik bardzo ładny. A lusterek i wycieraczek to on nie miał czy ci się gdzieś zapodziały??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Wygląda całkiem przyzwoicie ale wnętrze za czerwone. Lakier niby ok ale mógłby być lepszy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 ...Jakoś AMT dziwnie zrobił ten grill AMT właśnie tak czasem robi, że wypraski są dosłownie zlane w jedną całość, jest dużo nadlewów i tak jakby na odwal się... Ogólnie modelik bardzo ładny. A lusterek i wycieraczek to on nie miał czy ci się gdzieś zapodziały??? Wycieraczek brak, lusterka były, ale takie na długich wysięgnikach do lawety. Muszę jedno i drugie wykombinować własnym sumptem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Podoba mi się ta lawetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Bardzo ładnie ic zysto sklejony, chociaż kolor to rzecz gustu Mogłeś na atrapie chłodnicy i na elementach chromowanych zrobić lekkiego washa (nadałoby to trochę głębi). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi