SławekK Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego Nie spotkała mnie fala hejtu, to po tygodniu dorzucam kolejny model z 2020 roku - tym razem to T-35 ze Zvezdy. Pojazd bardzo ciekawy, model też naprawdę dobry... ale od początku agresji Rosi na Ukrainę bojkotuję wszystko co rosyjskie... w tym i modele od Zvezdy! Czołg duży, to podstawka minimalistyczna. Figurki to jakieś żywiczne kopie, nieznanego mi bliżej pochodzenia. Wóz z początków Barbarossy w towarzystwie "części" oddziału NKWD. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego Fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego Kurcze narobiĺeś mi smaka na ten model. Fajnie wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego Super się prezentuje i oczywiście podoba się ale ja się na niego nie skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 21 Lutego Autor Share Napisano 21 Lutego Generalnie model nie jest zły... tylko Ruski :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi