kobza_75 Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Witam! Wszystkich modelarzy jak i sympatyków modelarstwa. Ja z takim totalnym chwali postem. Zapraszam na wystawę mojego dorobku modelarskiego w MDK Lubliniec. Ze względu na ograniczone możliwości wystawowe jest tylko część mojej kolekcji. Wszystkie modele są w przeszkolonych gablotach a na ścianach w antyramach są zamieszczone zdjęcia modeli jak i z warsztatu ukazujące budowę jak i malowanie kamuflaży i oznaczeń. Na wystawie lwią część stanowi lotnictwo w szczególności włoskie lotnictwo z okresy WWII głównie w skali 1:48. Nie brakuje też poloników. A najciekawsze moim zdaniem są modele testowe. Ja wiem, zdjęcia mile widziane ale ja pełną relację mogę zamieścić dopiero po zakończeniu wystawy czyli po 15 marca 2026 roku. Poniżej plakat i jedno zdjęcie z wystawy na zachętę oraz kilka zdjęć z przygotowań do niej. Zapraszam również na stronę FB kółka modelarskiego „Broń i Barwa” Koszęcin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi