robertmodelarz Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Sklejanie i malowanie dobrze idzie. Jedna uwaga do beczek. Nasze były bez wzmocnienia na bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 6 Kwietnia Autor Share Napisano 6 Kwietnia (edytowane) po zewnętrznej można jeszcze usunąć i dopisać Wehrmacht ale te po wewnętrznej trzeba byłoby odcinać zbiorniki. a mało jest to widoczne. No powiem szczerze przespałem temat. Edytowane 6 Kwietnia przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia 2 godziny temu, Focus napisał: po zewnętrznej można jeszcze usunąć i dopisać Wehrmacht ale te po wewnętrznej trzeba byłoby odcinać zbiorniki. a mało jest to widoczne. No powiem szczerze przespałem temat. Widać opcję niemiecką. To chyba wina Tuska, ale kto te wszystkie wina wypije. Sklejaj dalej, najwyżej na beczki rzucisz jakąś gałązkę oliwną jak na średniowiecznym obrazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 6 Kwietnia Autor Share Napisano 6 Kwietnia magia świąt czyli wolny poniedziałek można było przydłubać Pozdrawiam Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 17 Kwietnia Autor Share Napisano 17 Kwietnia oznaczenie priorytetu drogowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano Niedziela o 19:07 Autor Share Napisano Niedziela o 19:07 próba washa Dark Brown firmy Tamiya podoba mi się. Pozdrawiam Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi