robertmodelarz Napisano 6 Kwietnia Napisano 6 Kwietnia Sklejanie i malowanie dobrze idzie. Jedna uwaga do beczek. Nasze były bez wzmocnienia na bokach. Cytuj
Focus Napisano 6 Kwietnia Autor Napisano 6 Kwietnia (edytowane) po zewnętrznej można jeszcze usunąć i dopisać Wehrmacht ale te po wewnętrznej trzeba byłoby odcinać zbiorniki. a mało jest to widoczne. No powiem szczerze przespałem temat. Edytowane 6 Kwietnia przez Focus 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 6 Kwietnia Napisano 6 Kwietnia 2 godziny temu, Focus napisał: po zewnętrznej można jeszcze usunąć i dopisać Wehrmacht ale te po wewnętrznej trzeba byłoby odcinać zbiorniki. a mało jest to widoczne. No powiem szczerze przespałem temat. Widać opcję niemiecką. To chyba wina Tuska, ale kto te wszystkie wina wypije. Sklejaj dalej, najwyżej na beczki rzucisz jakąś gałązkę oliwną jak na średniowiecznym obrazie. Cytuj
Focus Napisano 6 Kwietnia Autor Napisano 6 Kwietnia magia świąt czyli wolny poniedziałek można było przydłubać Pozdrawiam Focus Cytuj
Focus Napisano 3 Maja Autor Napisano 3 Maja próba washa Dark Brown firmy Tamiya podoba mi się. Pozdrawiam Focus 1 Cytuj
Focus Napisano 11 Maja Autor Napisano 11 Maja (edytowane) Tak się sprawny mają. Edytowane 11 Maja przez Focus 8 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi