Tenggeri Napisano 22 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2009 Ale walnąłem gafę z tymi osłonami Nie spojrzałem na zdjęcia i tak wkleiłem na "pałę". Już teraz wiem o co chodzi, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2009 Witam. Trochę długo mnie nie było, ale modelu nie odpuściłem. Poprawiłem osłony reflektorów i te wizjery załogi, niestety jeden odpadł i nie mogę go znaleźc. Następnie z małymi problemami zapodkładowałem model czanym Humbrolem 33 i na to położyłem olive drab z Model Master. Niestety pierwą warstwę musiałem zmyc, bo przez użycie złego rozpuszczalnika po położeniu oliwkowego podkład się "zwarzył" i przy dotknięciu odchodził płatami Ale drugie podejście poszło lepiej , udało mi się trochę zróżnicowac kolor bazowy, który wyszedł dośc jasny, ale po zastosowaniu różnych technik z wykorzystaniem oleji mocno ściemnieje. Na razie model prezentuje się tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 7 Lutego 2009 Autor Share Napisano 7 Lutego 2009 Model zakalkowany i zasidoluxowany, czeka na biedronę, washe i inne zabiegi demolująco upiększające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Sto razy lepiej było ten napis namalować odręcznie pędzelkiem, dałoby o wiele lepszy efekt - a i też nic trudnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 7 Lutego 2009 Autor Share Napisano 7 Lutego 2009 Jeszcze umiejętności nie takie. Nie idzie mi malowanie od ręki, trzeba by się do Aviego zgłosic po napis od ręki albo poprosic, żeby jakichś korepetycji udzielił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Długo nic nie pisałem, ale cóż uczyc się trzeba. Czasem wieczorem coś tam zrobiłem i tak to wygląda. Po mojemu to byłby koniec, chyba, że mi podpowiecie co jeszcze mógłbym dodac. Sory za zdjęcia ale te robiłem na szybko, następnym razem postaram sięo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi