kolejny-Wojtek Napisano wczoraj o 01:13 Share Napisano wczoraj o 01:13 Kolejny ze zwierzaków, tym razem szop Crockett. podobnie jak pozostałe kalki od 8A decals, model skleja się bezproblemowo. Pozdrawiam Wojtek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano wczoraj o 13:26 Share Napisano wczoraj o 13:26 Pedro Pedro Naprawdę mają chwytliwe te malowania, a te jest mega. Podoba mi się i to bardzo. Ale zauważyłem, że we wszystkich modelach łopatki wentylatora masz srebrne, a powinny być stalowe, gunmetal ogólnie ciemne, dziwnie to wygląda jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolejny-Wojtek Napisano 19 godzin temu Autor Share Napisano 19 godzin temu Ogólnie to walę srebro- w zasadzie Vallejo 65 steel- na krawędzie i środek silnika. Jak mają być ciemniejsze, to mogę pociągnąć pędzelkiem gunmetal. Jakieś inne głosy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Nie żebym się czepiał ale łopatek w takiej barwie nigdy nie widziałem. Proponuję zmianę metalizera na Gunze. Vallejo to błoto... raz że to pigment ma bardzo gruby i widać niestety po malowaniu to jeszcze akryl i powierzchnia nie taka jak trzeba. Gunze ma bardzo dobrą jednolitą powierzchnię którą możesz po wyschnięciu polerować, trochę tych metalizerów przerobiłem i uważam na tą chwilę Gunze top of the top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi