zbiegu Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Witam, przedstawiam in-box kolejnego z moich "bandytów" Pudełko: Instrukcja: Karoseria: I reszta w tym dwa różne dachy i podwozie niestety ze zintegrowanym układem wydechowym: Oszklenie znów brak bocznych szyb i biedne kalki : Chromy i tytaj znowu dwa rodzaje felg z krórych można wykonać 3 rodzaje kół (zaraz będzie jaśniej): I wspomniane opony tylne światła i metalowa ośka do tylnych kół ( jakwidać model można postawić na 3 różnych konfiguracjach kół, standartowych cienkich gumach, szerokich albo ze slickami z tyłu i wąskimi a przodzie!): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 20 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2009 Sorki że post pod postem, ale jak zrobie edita to nikt nie zobaczy a sprawa pilna, znalazłem takiego "bandytę": Jak widać na zdjęciu tylne felgi są wieksze i stąd moje pytanie czy jakaś firma produkuje felgi do modeli w róznych rozmiarach? Taki sam kształt w różnych rozmiarach. (Hiroboja juz przeszukałem i nic nie znalazłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 zbiegu radze Ci napisać do Hellboya wykonuje felgi za 25 zł. Jego wymagania: - Dokładne wyraźne zdjęcie felgi jaką chcecie - Średnica felgi - Wybrany typ mocowania - Ilość sztuk - Zdecydowanie co do typu felg oraz jego GG 11566913 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 2 Lutego 2009 Autor Share Napisano 2 Lutego 2009 dzięki za informacje, co prawda problem felg mam juz rozwiązany, ale na przyszłość sie napewno przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi