zbiegu Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Witam, przedstawiam in-box kolejnego z moich "bandytów" Pudełko: Instrukcja: Karoseria: I reszta w tym dwa różne dachy i podwozie niestety ze zintegrowanym układem wydechowym: Oszklenie znów brak bocznych szyb i biedne kalki : Chromy i tytaj znowu dwa rodzaje felg z krórych można wykonać 3 rodzaje kół (zaraz będzie jaśniej): I wspomniane opony tylne światła i metalowa ośka do tylnych kół ( jakwidać model można postawić na 3 różnych konfiguracjach kół, standartowych cienkich gumach, szerokich albo ze slickami z tyłu i wąskimi a przodzie!): Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbiegu Posted January 20, 2009 Author Share Posted January 20, 2009 Sorki że post pod postem, ale jak zrobie edita to nikt nie zobaczy a sprawa pilna, znalazłem takiego "bandytę": Jak widać na zdjęciu tylne felgi są wieksze i stąd moje pytanie czy jakaś firma produkuje felgi do modeli w róznych rozmiarach? Taki sam kształt w różnych rozmiarach. (Hiroboja juz przeszukałem i nic nie znalazłem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raben Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 zbiegu radze Ci napisać do Hellboya wykonuje felgi za 25 zł. Jego wymagania: - Dokładne wyraźne zdjęcie felgi jaką chcecie - Średnica felgi - Wybrany typ mocowania - Ilość sztuk - Zdecydowanie co do typu felg oraz jego GG 11566913 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbiegu Posted February 2, 2009 Author Share Posted February 2, 2009 dzięki za informacje, co prawda problem felg mam juz rozwiązany, ale na przyszłość sie napewno przyda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts