adize Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Witam serdecznie, dziś rozpoczynam relację z budowy modelu Fujimi a mianowicie Supry 3.0 GT Turbo A w skali 1:24. Model zamierzam pomalować na Plum Crazy Zero Paints. Króciutki inbox: To co udało mi się już zrobić: Wycięłam i oszlifowałam niektóre części oraz zaszpachlowałam ślady po wypychaczu we wnętrzu. Niedługo zamierzam nałożyć podkład na elementy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Dawno koleżanki nie było .Czekam na efekt prac końcowych.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Witam, Zapowiada sie ciekawy model:) . Z której strony robisz kierownice ? bo widze kalki są na 2 opcje z lewej strony kierownica i z prawej. Powodzenia ci życzę Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 30 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2008 misiek14pl, raczej będę robić kierownicę po prawej stronie, tak jak w oryginalnej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 No to ładnie xD Ładny kolor sobie wybrałaś Tylko te felgi mi się nie podobają jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 ciekawie bedzie dodam tylko że w identycznym kolorze malowałem mojego nissana skyline ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Kolor prezentuje się znakomicie. Ciekawe jak będzie wyglądał na modelu zapewne bardzo ładnie . Życzę powodzenia w budowie. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras45 Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Witam. Miałem kiedyś do czynienia z tym modelem, nawet zacząłem go robić, ale pojawił się problem z połączeniem płyty podwozia i karoserii.Chodzi mi dokładnie o te zaczepy w karoserii.Przy próbie złożenia płyty i karoserii okazało się że przednie koła lądowały w błotnikach :/ elementy zawieszenia zrobiłem zgodnie z instrukcją Fujimi, więc problem leży w samych przednich zaczepach, więc radzę sprawdzić żeby potem nie było problemu .Może po prostu mój egzemplarz był feralny :/. Mimo wszystko życzę powodzenia w budowie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 No felgi to bym też zmienił na jakieś z Aoshimy może 18" albo 19" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Witam koleżanke po przerwie. Modelik nawet nawet , kolor ciekawy . A dlaczemu to sie w konkursie nie startuje Powodzenia przy pracy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Ciekawie się zapowiada. Chętnie zobaczę jak do takiego auta pasuje ten fioletowy kolor Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Witaj Życze powodzenia w budowie modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 No to dziś jeszcze maly postępik: Części pomalowane szarym podkładem. Tu jeszcze kilka części wyciętych z ramek i oszlifowanych oraz wyszlifowane zaszpachlowane miejsca Zwróćcie uwagę na sylwestrowe tło SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 ładnie ładnie, tło cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Podwozie z przodu (z lewej na focie) jest nie domalowane przebija czarny. Powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Orfeusz przecież to jest podkład, nie musi być dokładnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Eleganckie tło heeh. Jak na razie ciekawie się zapowiada modelik. Życzę powodzenia w budowie modelu Pozdrawiam,Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Oj tak ... Tylko czekać na kolor na kaście Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Ładne postępy z suprą : powodzenia w budowie modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 Witam ponownie Oto co udało mi się dziś zrobić: Pomalowane części i podwozie na czarny mat. Kolejne elementy pryśnięte podkładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian77 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Bardzo ładnie się temat zapowiada. Siadam i oglądam. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Wypychaczy to sobie nie pożałowali xD No ale felgi to koleżanko byś mogła zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Podwozie czysto pomalowane Co do wnętrza to na fotelu masz albo czarny paproch albo Ci farba odprysnęła. Czekam na więcej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 Hej, co myślicie o tych felgach: Są to felgi z Chevroleta Corvette z Bburago, ale idealnie pasują do Supry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Przymierz do kasty i ''cyknij'' fotkę to po oceniamy Jak dla mnie chyba lepsze od tych z zestawu P.S. A Corvetta nie miała czasem remontu ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi