Irek-M1 Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Szukam pomocy w zgromadzeniu większej ilości zdjęć. Pierwsze zdjęcie to MiG-23 znajdujący się na Politechnice w Rzeszowie. Kolejne zdjęcia to elementy Su oraz Miga eksponaty te są na WAT w Warszawie. Tych co mogli by mi pomóc proszę o kontakt na e-maila. ZA WSZELKĄ POMOC BARDZO DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 2 Lutego 2009 Autor Share Napisano 2 Lutego 2009 Nikt nie jest w stanie mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Przecież mamy odpowiednie tematy w walkaroundach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 2 Lutego 2009 Autor Share Napisano 2 Lutego 2009 Przecież mamy odpowiednie tematy w walkaroundach Zwróć uwagę iż nie są to typowe elementy samolotów-są one specyficznie wyeksponowane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Javorek_7411 Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Postaram się poszukać paru ciekawych fotek dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Postaram się... przecież mamy... itd... eeej "chopy" zero inwencji "tfurczej" hehehe... Irku, znalazłem coś takiego, może Ci się przyda co do tego Migusia http://picasaweb.google.pl/polar1234/MiG23MF_460_RzeszW# miłej eksploracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi