SnajperTBG Napisano Poniedziałek o 19:36 Share Napisano Poniedziałek o 19:36 Jakoś mnie naszło na wschodnie wynalazki No to wjechał na warsztat nietypowy model a mianowicie BTR 60pb po ruskim upgreidzie Model przyjemny w budowie. Celowo pominąłem budowę środka której i tak nie widać. Do modelu dodałem podstawy anten od RB model oraz Abera. Poszły w ruch również żywiczne koła gdyż zestawowe są takie sobie. Zostało zrobić wieże i dać kilka pierdół na pancerz i czekam na wiosnę co by zacząć malunki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Środa o 05:23 Share Napisano Środa o 05:23 Koła żywiczne robią robotę. Zapowiada się ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 13 godzin temu Autor Share Napisano 13 godzin temu Widzę że modelwork ledwo zipie... I na kompie i telefonie. Co do modelu to finito. Czekać na wiosnę żeby można było malować przyjemny model , polecam każdemu:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lestat Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu 4 godziny temu, SnajperTBG napisał: Czekać na wiosnę żeby można było malować przyjemny model , polecam każdemu:) no mam w planach na ten rok, ale 80A. Myślę, że będzie się podobnie lepił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi