SnajperTBG Napisano 23 Lutego Napisano 23 Lutego Jakoś mnie naszło na wschodnie wynalazki No to wjechał na warsztat nietypowy model a mianowicie BTR 60pb po ruskim upgreidzie Model przyjemny w budowie. Celowo pominąłem budowę środka której i tak nie widać. Do modelu dodałem podstawy anten od RB model oraz Abera. Poszły w ruch również żywiczne koła gdyż zestawowe są takie sobie. Zostało zrobić wieże i dać kilka pierdół na pancerz i czekam na wiosnę co by zacząć malunki. 4 Cytuj
robertmodelarz Napisano 25 Lutego Napisano 25 Lutego Koła żywiczne robią robotę. Zapowiada się ładny model. Cytuj
SnajperTBG Napisano 26 Lutego Autor Napisano 26 Lutego Widzę że modelwork ledwo zipie... I na kompie i telefonie. Co do modelu to finito. Czekać na wiosnę żeby można było malować przyjemny model , polecam każdemu:) 1 Cytuj
Lestat Napisano 26 Lutego Napisano 26 Lutego 4 godziny temu, SnajperTBG napisał: Czekać na wiosnę żeby można było malować przyjemny model , polecam każdemu:) no mam w planach na ten rok, ale 80A. Myślę, że będzie się podobnie lepił. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi