Wachmistrz Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego (edytowane) Mam na sprzedaż kilka modeli, przeważnie skala 1/48 i przeważnie szmatopłaty. Do podanych cen proszę doliczyć koszty wysyłki. Możliwy też osobisty odbiór we Wrocławiu, wtedy oczywiście bez. Fokker D.VII Roden wraz z silnikiem Mercedes D.III Karaya - 80 PLN. Sam model - 65 PLN. Sam silnik Karaya - 20 PLN Sopwith Camel, Eduard - 65 PLN. Model z historią: ma wycięte golenie podwozia (w ramce dostępnych jest kilka wariantów tego elementu, wycięty jest jeden), które przeszczepiłem do mojego Camela, budowanego ze starego zestawu. W zamian dorzucam napoczęte lekko kalkomanie ze "starego" Camela, blaszkę z pasami oraz kilka części (w tym golenie) i instrukcję. Bristol Scout, Gavia + blaszka PART do tego modelu. 160 PLN za model z blaszką + koszty przesyłki Wypraski w folii, blaszka oryginalnie zapakowana, ale pudełko modelu mocno zużyte, bo przejechał ze mną kilka razy Europę w oczekiwaniu na swoją kolej. Miałem nadzieję wykonać z niego interesującą replikę, obecnie mam inne problemy i modelarstwo "ambitne" muszę odłożyć. Mam nadzieję, że trafi w dobre modelarskie ręce, zresztą tak jak inne. Kalendarz ścienny na 2014 rok "Polish Military Aircraft in Bulgaria", 50 PLN + koszty przesyłki. Artefakt kolekcjonerski, nigdy nie był dostępny w sklepach. Format 470 x 670 mm, wydany prze Ambasadę RP w Sofii, przedstawiający cyfrowe reprodukcje fotografii polskich samolotów w bułgarskim lotnictwie. W sam raz do ekspozycji w modelarni. TB-2 Bayraktar, 1:24. 110 PLN + przesyłka. Model z logo BAYKAR - producenta oryginalnych dronów. Wyprawki w folii, pudełko ze śladami składowania. W Mojehobby ten model jest po 223 PLN. Kompresor AS-196. Cena 450 PLN + przesyłka Stan - praktycznie nowy. Pomalowałem nim ok.5 modeli. Nie zawiera wężyka. Wydawnictwa Kagero. Top Drawings po 20 PLN, Monografia - 45 PLN. + Przesyłka BAE Hawk 100, 1/72 Airfix - 40 PLN + przesyłka. Trochę części wyciętych z ramek, sklejony fotel pilota, notatki na odwrocie instrukcji. Edytowane 11 godzin temu przez Wachmistrz uzupełnienie oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkrzyska Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 28 Lutego Autor Share Napisano 28 Lutego Dodałem jeden model i jedną osobliwość do pierwszego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 2 Marca Autor Share Napisano 2 Marca Nieuport zmienia właściciela. Szczęśliwemu Nabywcy gratulujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 3 Marca Autor Share Napisano 3 Marca Dodałem Bayraktar’a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca W dniu 2.03.2026 o 17:05, Wachmistrz napisał: Nieuport zmienia właściciela. Szczęśliwemu Nabywcy gratulujemy! Dzięki za dostawę. Było szybko , miło i skutecznie. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 12 godzin temu Autor Share Napisano 12 godzin temu W pierwszym poście - korekta cen + nowe produkty w ofercie. Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi