Tenggeri Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Nareszcie skończyłem. Miał by model dla relaksu, a zeszło z nim jak dla mnie za długo, a to wszystko przez te wpadki: stopione śmigło, dorobienie nowego oszklenia, porsowana przednia szyba, aż w końcu kłopoty z kalkami pomimo użycia Seta i Sola. Ten helikopter to jakiś pachowiec, apokalipsa normalnie Wyszedł jaki wyszedł, ale skoro zacząłem relację na forum, to pokażę go i tu. Teraz czekam na łomot z waszej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 A te śmigła to krzywicy dostały? Nie obraź się ale mi sie nie podoba, choć wiem co to znaczy "helikopter Italeri" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 A te śmigła to krzywicy dostały? Też mi sie wydaje że dostały... troszki źle zrobione... no ale teraz nie sposób poprawić.. Ogólnie dość dobrze jednakże przyczepie się do wydechu. Czemuś go pomalował w kolorze kadłuba??? No chyba że źle mój monitor odtwarza kolory... Powinien być czarny lub taki stalowy. Reaszta może być ;P PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 Wydech pomalowałem na oliwkowy a potem przetarłem cieniem Tamiya Weatheing Master. A śmigło to mi się pokrzywiło jak próbowałem zrobic imitację ugięc łopat i wtedy przecholowałem z ciepłem. No nic tak już musi zostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafisz Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 No rzeczywiście śmigło średnio wyszło... Miejmy nadzieję, że następny model będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Można go wykorzystać na dioramę - strzaskany wirnik, przestrzeliny na kadłubie. Wrzuć go w jakąś dzungle i diorama gotowa. Przy okazji zamaskujesz to co ci nie wyszło. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 1 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2009 Obawiam się, że moje umiejętności demolowania modelu coby wrak przypominał jeszcze pozostawiają wiele do życzenia, ale na winetką pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi