Tainan41 Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca (edytowane) Skończyłem Spita Mk.I z IBG i zaczął się Armageddon...Spitfireddon. Rozgrzebałem trzy Spitfire'y Mk.Vb z dwóch edycji...Early i Limited Edition. Plan jest by zrobić w trzech różnych kamuflażach: Temperate Land, Day Fighter i Desert Scheme. A co z tego wyjdzie... się zobaczy. Na zdjęciu wstępnie pomalowane kadłuby...Bardzo wstępnie. A najlepsze jest to, że i tak zamknę kokpity i nic nie będzie widać. Edytowane 3 Marca przez Tainan41 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca 48 minut temu, Tainan41 napisał: Na zdjęciu wstępnie pomalowane kadłuby... Nie wiem jak u innych... Ale nie widzę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 3 Marca Autor Share Napisano 3 Marca Wychodzi na to, że się wcześniej nie załączyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca Ok, jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 23 Maja Autor Share Napisano 23 Maja Odświeżanie starego kotleta. Pierwszy skończony. Drugiemu zaimplementowłem złą chłodnicę oleju i raczej skończy jako "mule"... choć kto wie, może coś jeszcze wykombinuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Świetny Makaron . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi