wuen Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Model firmy Revell w skali 1:24 + fototrawione dodatki - nawiewy, siatki przy wydechach i pomiędzy nimi oraz w pokrywie silnika, kalkomania KA-Models, stickersy Crazy Modeler i E.Jan. Farby Gunze serii C i lakier bezbarwny Zero. Może "galeria" to zbyt huczna nazwa na te kilka fotek ale testowałem nowy aparat i stanowisko z oświetleniem pozostałe fotki pochodzą z wątku warsztatowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Ładnie i czysto złożony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@rcin Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 testowałem nowy aparat i stanowisko z oświetleniem Mógłbym prosić więcej szczegółów na ten temat? Co, jak, jaki, gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 Canon EOS 1Ds Mark III + Sigma 105mm f/2.8 EX DG MACRO, oświetlenie błyskowe firmy Hensel + softboksy i "garnek" z plastrem miodu oraz stół bezcieniowy z mlecznej plexi i szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@rcin Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Canon EOS 1Ds Mark III + Sigma 105mm f/2.8 EX DG MACRO, oświetlenie błyskowe firmy Hensel + softboksy i "garnek" z plastrem miodu oraz stół bezcieniowy z mlecznej plexi i szyba Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Czysto, ładnie sklejony Gratuluję. Super zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Tak jak koledzy powyżej.Ładnie,czysto sklejony.No i te zdjęcia... respekt.Pozdrawiam Bartini! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Super model i profesjonalne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Zdjęcia świetnie wykonane i bardzo dobry model :P Chodź nie podobają mi się ogólnie modele sportowych wozów.. ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Super model Nie wspominając o świetnych fotach Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Piękne to ferrari ładnie się prezentuje i silnik też ładny :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 (edytowane) Dzięki wszystkim za słowa otuchy... Obiecuję, że w w tym roku będzie jeszcze lepiej W planach mam dokończenie: - Pininfarina Mythos - Lamborghini Murcielago - MV Agusta F4 750 - Ferrari F430 Spider - Corvette Z06 - Mazda RX 8 oraz zrobienie - Ferrari F1-2000 - Yamaha YZR M1 V. Rossi z 2004 r. full detail - Audi R10 - Audi R8 + 3-4 modele z magazynu liczącego 22 kartony + dodatki Mam nadzieję, że nie będą to "pobożne życzenia" ... Edytowane 3 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Super Ferarka Gratuluje Wysłałem do Ciebie wuen PW w sprawie tego modelu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Jakby to powiedziały Pingwiny z Madagaskaru ... Lodzio miodzio Panowie Wuen...model do zdjęć stoi na jakiejś plexi??Gdzie można takie coś dostac i za ile?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Wuen...model do zdjęć stoi na jakiejś plexi?? stół bezcieniowy z mlecznej plexi i szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Wuen...model do zdjęć stoi na jakiejś plexi?? stół bezcieniowy z mlecznej plexi i szyba umknęło mi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi