Hubert Kendziorek Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Tematem galerii jest M1A2 Abrams w odmianie SEP TUSK II w barwach 1go Batalionu 22 Pułku Piechoty U.S. Army w Iraku, w lipcu 2006 roku. Model Meng oceniam wysoko - detale miejscami są nieco może grube, nie ma w pudle żadnych blaszek - ale za to jest to zestaw dobrze spasowany, łatwy do szybkiego złożenia - jedynie z gąsienicami było trochę gimnastyki, co niestety widać. Mogę polecić każdemu, bez względu na stopień zaawansowania. Jak to już u mnie najczęściej bywa, tzw. stara szkoła, czyli miniatura została po prostu zapodkładowana, pomalowana, lekko pobrudzona. Jako kolor podstawowy użyłem MRP-080 Desert Tan. Wash od Modelers World (Deep Black) i AK Interactive (PLW Dust), pigmenty od AK Interactive i Mig - oba nazwane North Africa Dust, ale mają różne odcienie). Zapraszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Widzę, że Ty to jesteś prawdziwy modelarz i żadnego modelu sie nie boisz. Fajnie Ci ten żółwik wyszedł. Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi