Hubert Kendziorek Posted March 10 Share Posted March 10 Tematem galerii jest M1A2 Abrams w odmianie SEP TUSK II w barwach 1go Batalionu 22 Pułku Piechoty U.S. Army w Iraku, w lipcu 2006 roku. Model Meng oceniam wysoko - detale miejscami są nieco może grube, nie ma w pudle żadnych blaszek - ale za to jest to zestaw dobrze spasowany, łatwy do szybkiego złożenia - jedynie z gąsienicami było trochę gimnastyki, co niestety widać. Mogę polecić każdemu, bez względu na stopień zaawansowania. Jak to już u mnie najczęściej bywa, tzw. stara szkoła, czyli miniatura została po prostu zapodkładowana, pomalowana, lekko pobrudzona. Jako kolor podstawowy użyłem MRP-080 Desert Tan. Wash od Modelers World (Deep Black) i AK Interactive (PLW Dust), pigmenty od AK Interactive i Mig - oba nazwane North Africa Dust, ale mają różne odcienie). Zapraszam. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted March 10 Share Posted March 10 Widzę, że Ty to jesteś prawdziwy modelarz i żadnego modelu sie nie boisz. Fajnie Ci ten żółwik wyszedł. Mi się podoba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted March 10 Share Posted March 10 Fajnie ci to wyszło 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted March 10 Share Posted March 10 Wygląda że dojechał do Bagdadu podoba się 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SławekK Posted March 10 Share Posted March 10 Widzę że forum trochę ożyło :). Kolejny model i znów 72 :). Ładny pojazd, delikatne brudzenie, oby tak dalej :). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts