Arkos22 Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Kolejny wrześniowy klimat. Tym razem z firmy KatModelShop przypływa PzInż 130 Bardzo prosty ale szczegóły bardzo dobre. Sklejanie to szybki temat bo model na kilka elementów do sklejenia. Jedynie co dorobiłem to tyczki wraz z brezentem i dodałem łopatę i siekierę. Model malowany Vallejo Air, obicia zrobione gąbką i pędzelkiem i na koniec suchy pędzel po całym modelu. Tradycyjnie zabezpieczony lakierem bezbarwnym ULTRA Mat. Modele od producenta KatModelShop mają bardzo dobrą jakość więc polecam Zapraszam do oglądania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Właśnie z kumplem rozmawiałem, że brakuje 130 na rynku. Heh a miałem nic w najbliższych dniach nie kupować. A sam model ładny. Te prototypy coś w sobie miały urzekającego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 17 Marca Autor Share Napisano 17 Marca 3 minuty temu, R_Mazzi napisał: Właśnie z kumplem rozmawiałem, że brakuje 130 na rynku. Heh a miałem nic w najbliższych dniach nie kupować. A sam model ładny. Te prototypy coś w sobie miały urzekającego. To już się szykuje zakup. Śmiało polecam prototypy i różne dziwadła mają to coś w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Fajny podoba się . Jako ciekawostkę https://modelarstwo.koszalin.pl/index.php/modele/pojazdy/113-lekki-czolg-plywajacy-pzinz-130-choroszy-modelbud-skala-1-35 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi