jacek j Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca Witam. W prawdzie brakuje jeszcze kalkomani, ale nie wiem kiedy je wydrukuje. Model Tamiya Druk łańcucha Falcon, Sprzęgło, filtry i obudowa własny druk 3d, Wydech zrobiony od zera (klocek Lego, flamaster, drut 3,0, sprężynki - drut 0,2) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 18 Marca Autor Share Napisano 18 Marca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca Dla mnie bomba! Trochę go odkurz z farfocli Tarcze hamulcowe wyszły super- jak je zrobiłeś? Szczególnie przednia na 2 foto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 19 Marca Autor Share Napisano 19 Marca Mazak Mołotow, ALE.. Przestał mi robić chrom, a daje właśnie taki efekt pomiędzy chromem a srebrnym. Wg dystrybutora jak był nowy źle go mieszałem (za krótko) i "zużyłem" właśnie składnik "lustrzany", natomiast został płyn dający taki efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca (edytowane) A faktura na siedzonku jak uzyskana? Filterki są super. Z czego jest owijka? Szkoda że nie dałeś warsztatu.... Edytowane 19 Marca przez Michal_1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 20 Marca Autor Share Napisano 20 Marca Siedzenie to skóra - kuśnierz dał mi skrawki cienkiej skórki na rekawiczki, są różne kolory. Filtry darmowy projekt 3d. Łańcuch i nity są od Falcon z Częstochowy Owijka - to plaster z apteki (nie wiem jak go nazwać miałem go wiele lat w szufladzie) W wolnej chwili dorzucę warsztat "po czasie". Dawniej wklejałem ale trzeba było przez zewnętrzny serwer i to mnie zniechcęiło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca 0Siedzonka rewelacja! Może trochę za duża tekstura ale na żywo na pewno wygląda bardziej real (fotki strasznie to powiększają). Też mam Ta Katanę w planie- kupiona w wersji custom. Mam też łańcuch Falcona do niej-i się zastanawiałem jak go wsadzić jeśli bym chciał zastosować również oryginalną osłonę łańcucha. Raczej dam sam łańcuch jak u Ciebie.. Szukam inspiracji. Ta owijka Twoja mi zrobiła smaka - też coś pokombinuję. Jak się lepiło tą Hasegawę GSX (pasuje tam wszystko)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 27 Marca Autor Share Napisano 27 Marca Całkiem przyjemnie. Ja poległem na malowaniu dwukolorowym. Teraz mam inny podkład. Do GSX używałem nitów od Falcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca Model fajny ale zdjęcia tragicznie oświetlone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi