michal0281 Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu (edytowane) Witam. Na warsztat trafia tym razem panzer III M. Za wiele jeszcze nie mam zrobione więc nie wiem jeszcze jak ocenić jakość III od Takoma. Z dodatkòw to (pierwszy raz) będę zakładać drukowane klamry i jeszcze postanowiłem wymienić zestawowe gąski na quicktracks. Przyznam, że bardzo ładny detal mają, szybko się składają i generalnie na ten moment jestem z nich bardzo zadowolony. Mam dwa pytania (prośby). Po pierwsze wersja M miala nietypowo pociągnięte okablowanie od lamp (wchodziło pod błotnik zaraz za lampą), ma ktoś może fotke jak to wyglądało? I druga sprawa. Pełno jest zdjęć pz III M z pod kurska, ale jakoś nie mogę nigdzie wygrzebać zdjęcia pz III M z bocznymi osłonami z jesieni 43, a by mi się przydało, bo właśnie mam koncepcje na jesienną podstawkę. Edytowane 7 godzin temu przez michal0281 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, michal0281 napisał: Po pierwsze wersja M miala nietypowo pociągnięte okablowanie od lamp (wchodziło pod błotnik zaraz za lampą), ma ktoś może fotke jak to wyglądało? Tak to wyglądało w wersji m, wchodził w błotnik przy krawędzi i wychodził pod błotnikiem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu Evildead wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Luzik, oglądam co wyjdzie, to całkiem niezły model, nawet ich te gąsienice całkiem dobrze się robiło, choć te quick tracks na pewno lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu panzer III ausf. M z bocznymi osłonami w drugiej połowie 43 roku to była w sumie rzadkość. tutaj kilka fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi