Thalgonis Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Czółko, zgodnie z zapowiedzią następny czesiek, ale pierwsze podejście do modelu resinowego.... Najbardziej obawiam się obróbki i malowania kabiny - w modelu jest tylko vacu, gdzie (za przeproszeniem) g...o widać jeżeli chodzi o pomalowanie ramek... Pierwsze cięcia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 10 godzin temu Autor Share Napisano 10 godzin temu Podpowie ktoś czym przykleić owiewkę vacu do żywicznego kadłuba? Mam tylko jeden strzał… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 godzin temu Autor Share Napisano 8 godzin temu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Oszklenie przyklejone? Chyba nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 godzin temu Autor Share Napisano 6 godzin temu Nie przyklejone bo nie wiem czym przykleić „folię” vacu do żywicy… Amam tylko jedno podejście… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Nie pomogę, nigdy nie łączyłem tych materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 godzin temu Autor Share Napisano 5 godzin temu Dobra. Na jakimś obcym (chyba brytyjskim) forum znalazłem wskazówkę, że można na klej PVA (u nas Wikol) albo dwuskąłdnikowa żywica epoksydowa. Dysponuję tylko tym pierwszym... Jutro po 10-ciu zdrowaśkach zaryzykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi