Baas ArK Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja Drzewo. Nie zapomnij o drzewie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 21 Maja Autor Share Napisano 21 Maja 4 minuty temu, Baas ArK napisał: Drzewo. Nie zapomnij o drzewie! Myślałem o czymś podobnym ale czas mnie goni, nie zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Kiedyś bawiłem się dziurkaczem w kształcie liści i nawet ciekawy efekt mozna uzyskać. Dziurkujesz albo normalne liście albo kolorową kartkę. A model pierwsza klasa! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja a czy naturalne liście nie ulegna jednak rozkładowi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja W dniu 22.05.2026 o 09:21, Kolekcjoner WP napisał: Kiedyś bawiłem się dziurkaczem w kształcie liści i nawet ciekawy efekt mozna uzyskać. Dziurkujesz albo normalne liście albo kolorową kartkę. Mam kilka takich ustrojstw, ale szczerze mówiąc to zawsze takie liście mi się wydają trochę sztuczne, wolę taką zgniecioną bezkształtną masę, jak zwykle widać w lasach W dniu 22.05.2026 o 10:00, jacek j napisał: a czy naturalne liście nie ulegna jednak rozkładowi ? Jak są dobrze wysuszone i model nie będzie stał pod chmurką to nic się nie powinno stać. A w ogóle to model gotowy, galeria niebawem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja Nieźle. Ja w tym samym czasie zdążyłem obejrzeć wypraski, i kilka części zapodkładować.... a i ułamać dwa elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano Piątek o 21:26 Autor Share Napisano Piątek o 21:26 Finito: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareczekz Napisano Sobota o 05:11 Share Napisano Sobota o 05:11 W dniu 8.04.2026 o 22:52, halset napisał: Pierwsze kolorki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareczekz Napisano Sobota o 05:18 Share Napisano Sobota o 05:18 Cześć, bardzo ciekawy model. Jaką scenerię planujesz do tego auta? Stara szopa w zabitej deskami mieścinie w środkowym texasie? Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi