Radek6363 Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu Tuż przed wojną dokonano zakupów w Wielkiej Brytanii, zakupiono 14 myśliwców Hawker Hurricane, 1 Spitfire i 100 Fairey Battle. Do Rumunii wysłano personel po odbiór maszyn, niestety było już za późno. Tutaj ciekawa rozmowa, porównanie Karasia i Battle 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Fajne zestawienie tych dwóch samolotów. Niespełnione marzenie z dzieciństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek6363 Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu 35 minut temu, Wachmistrz napisał: Fajne zestawienie tych dwóch samolotów. Niespełnione marzenie z dzieciństwa. Czasami myślę że moje dzisiejsze modelarstwo to realizacja niespełnionych marzeń z dzieciństwa. Dorastałem w czasach kiedy jak mówił klasyk ,, Nie było niczego''. Karaś zawsze mnie fascynował, był dostępny tylko pokraczny stary model. Mieszkałem w okolicach Łodzi i na bazarze ,,Górniak'' stał gościu sprzedający modele z zachodu i farby Humbroll. Zawsze otaczał Go wianuszek ciekawskich chłopaków. Wtedy zobaczyłem pierwszy raz Karasia od Hellera. Dziś mam kilka od IBG . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Ładna kolekcja! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek6363 Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu (edytowane) To tylko część, mam Tego więcej. I kolekcji kilka. Edytowane 2 godziny temu przez Radek6363 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi