Arkos22 Napisano wczoraj o 14:16 Share Napisano wczoraj o 14:16 Witam. Przedstawiam kolejny model. Tym razem cywilny, były wojskowy ciągnik artyleryjski ATS. Został sprzedany do PKP. Model malowany Vallejo Air i tradycyjnie na koniec ULTRA Mat od AK. Na pake dodałem beczki i podkłady kolejowe. Dodatkowo dodałem reflektory na dach i wstawiłem szyby zapraszam do galerii 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu Fajny mocno zużyty i aż prosi się o kawałek podstawki z torami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 14 godzin temu Autor Share Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, Adamo722 napisał: Fajny mocno zużyty i aż prosi się o kawałek podstawki z torami Dziękuję, Podstawka będzie robiona z torowiskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu Fajny. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu 16 godzin temu, Arkos22 napisał: ...były wojskowy ciągnik artyleryjski ATS. Został sprzedany do PKP. To pewna informacja, czy domniemanie? Słyszałem bowiem o ciągnikach ATS-59, czy ATS-59G w PKP ale przyznam, że o ATS-ch nie bardzo. ...no ale może jestem niedoinformowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Arkos22 napisał: Dziękuję, Podstawka będzie robiona z torowiskiem To dorzuc na pakę jeszcze jakieś narzędzia i kawałki szyn Może te belki powinny być długości podkładów kolejowych Edytowane 12 godzin temu przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 11 godzin temu Autor Share Napisano 11 godzin temu Godzinę temu, Adamo722 napisał: To dorzuc na pakę jeszcze jakieś narzędzia i kawałki szyn Może te belki powinny być długości podkładów kolejowych Trzeba będzie, wtedy o wiele lepiej będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 11 godzin temu Autor Share Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Rafał B napisał: To pewna informacja, czy domniemanie? Słyszałem bowiem o ciągnikach ATS-59, czy ATS-59G w PKP ale przyznam, że o ATS-ch nie bardzo. ...no ale może jestem niedoinformowany Bardziej domniemanie, moja wizja. A moja wyobraźnia jest bardzo bujna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, Arkos22 napisał: Bardziej domniemanie, moja wizja. A moja wyobraźnia jest bardzo bujna Raczej tak. Ja ten temat drążyłem jakiś czas temu ale nie znalazłem żadnej wzmianki na temat użycia ich na kolei. Ciągniki te były w użyciu stosunkowo krótko i szybko zostały zastąpione przez ATS-59. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 6 godzin temu Autor Share Napisano 6 godzin temu 23 minuty temu, Endrju napisał: Raczej tak. Ja ten temat drążyłem jakiś czas temu ale nie znalazłem żadnej wzmianki na temat użycia ich na kolei. Ciągniki te były w użyciu stosunkowo krótko i szybko zostały zastąpione przez ATS-59. Przed budową modelu też drążyłem temat i tylko wojskowe znalazłem. Można powiedzieć że to mój wymysł na ten temat. To mój pierwszy cywilny temat i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Aż się prosi o medal na festiwalu. Będziesz z nim w Strzelcach Opolskich? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Fajna cywilna przeróbka, ale podstawka aż się prosi :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 1 godzinę temu Autor Share Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Robi napisał: Aż się prosi o medal na festiwalu. Będziesz z nim w Strzelcach Opolskich? Z medalem nie przesadzaj Nie wybieram się niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 1 godzinę temu Autor Share Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, SławekK napisał: Fajna cywilna przeróbka, ale podstawka aż się prosi :). Trzeba będzie że robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi