GrzechuG Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 (edytowane) Witam Chciałbym wam pokazać mój ostatni samolocik. Jest to F-16CJ ze zlotu Tiger Meet Of The Americas w roku 2005. Zestaw bazowy to F-16CJ firny Academy. Sam model nie jest zły, gorzej z moim jego wykonaniem. Po prostu "chciałem jak najlepiej a wyszło jak zwykle". Jest to mój ostatni model malowany całkowicie pędzlem, teraz już tylko aerograf (obiecuję ) Teraz proszę oglądać i komentować. A tutaj link do oryginału dla porównania http://www.tmota.com/tmota/tmota05.html http://pl.youtube.com/watch?v=7_q3PVbSf1g Mam nadzieją że nie będziecie zbyt surowi w ocenach Szczęśliwego Nowego Roku i samych udanych modeli życzę wam ja - GrzechuG Edytowane 2 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Nie ma tragedii - jak na model malowany pędzlem, to jest ok. Niemniej jednak coś z kalkomanią chyba nie tak poszło ;) - srebrzy się makabrycznie - szczególnie na 'grzbiecie'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Z daleka ok,ale z bliska już nie tak dobrze ,mimo że pędzlowany. Krawędzie są "postrzępione" niedomalowane i wydaje Mi się że była troszke za gęsta farba.Zacznij używać taśmy do maskowania,a efekt będzie o wiele lepszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faza69 Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Koniecznie chemia do kalek !! koniecznie taśma do maskowania jak Ci napisał"fulcrum_29" tym bardziej że myślisz o aerku reszta OK pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Własnie myślę o tym zestawie jako produkt wyjściowy do naszego efa. Jak kupisz aero to pryśnij go bezbarwnym półmatem - chociaż częściowo zlikwiduje to smugi od pędzla. Academy robi dobre zestawy ale za kalki to powinni być powieszeni za j..a. Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Własnie myślę o tym zestawie jako produkt wyjściowy do naszego efa. Jak kupisz aero to pryśnij go bezbarwnym półmatem - chociaż częściowo zlikwiduje to smugi od pędzla. Academy robi dobre zestawy ale za kalki to powinni być powieszeni za j..a.Hej Ostatnio kalki robi Cartograf i są nice ale za stare kalki to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi