GrzechuG Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 (edytowane) Witam Chciałbym wam pokazać mój ostatni samolocik. Jest to F-16CJ ze zlotu Tiger Meet Of The Americas w roku 2005. Zestaw bazowy to F-16CJ firny Academy. Sam model nie jest zły, gorzej z moim jego wykonaniem. Po prostu "chciałem jak najlepiej a wyszło jak zwykle". Jest to mój ostatni model malowany całkowicie pędzlem, teraz już tylko aerograf (obiecuję ) Teraz proszę oglądać i komentować. A tutaj link do oryginału dla porównania http://www.tmota.com/tmota/tmota05.html http://pl.youtube.com/watch?v=7_q3PVbSf1g Mam nadzieją że nie będziecie zbyt surowi w ocenach Szczęśliwego Nowego Roku i samych udanych modeli życzę wam ja - GrzechuG Edytowane 2 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj
Avi Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Nie ma tragedii - jak na model malowany pędzlem, to jest ok. Niemniej jednak coś z kalkomanią chyba nie tak poszło ;) - srebrzy się makabrycznie - szczególnie na 'grzbiecie'. Cytuj
fulcrum_29 Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Z daleka ok,ale z bliska już nie tak dobrze ,mimo że pędzlowany. Krawędzie są "postrzępione" niedomalowane i wydaje Mi się że była troszke za gęsta farba.Zacznij używać taśmy do maskowania,a efekt będzie o wiele lepszy. Pozdrawiam Cytuj
faza69 Napisano 3 Stycznia 2009 Napisano 3 Stycznia 2009 Koniecznie chemia do kalek !! koniecznie taśma do maskowania jak Ci napisał"fulcrum_29" tym bardziej że myślisz o aerku reszta OK pozdrawiam Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 3 Stycznia 2009 Napisano 3 Stycznia 2009 Własnie myślę o tym zestawie jako produkt wyjściowy do naszego efa. Jak kupisz aero to pryśnij go bezbarwnym półmatem - chociaż częściowo zlikwiduje to smugi od pędzla. Academy robi dobre zestawy ale za kalki to powinni być powieszeni za j..a. Hej Cytuj
mirage3 Napisano 4 Stycznia 2009 Napisano 4 Stycznia 2009 Własnie myślę o tym zestawie jako produkt wyjściowy do naszego efa. Jak kupisz aero to pryśnij go bezbarwnym półmatem - chociaż częściowo zlikwiduje to smugi od pędzla. Academy robi dobre zestawy ale za kalki to powinni być powieszeni za j..a.Hej Ostatnio kalki robi Cartograf i są nice ale za stare kalki to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi