elefantes Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia Nie jestem Organizatorem, ale wrzucam info, bo może ktoś jeszcze chciałby się zgłosić. Impreza jednodniowa, zgłoszenia do 5 kwietnia. https://www.meeting-ogrodzieniec.pl Klasy startowe: • O-1: Pojazdy cywilne europejskie • O-2: Pojazdy cywilne amerykańskie • O-3: Pojazdy cywilne azjatyckie • O-4: Pojazdy motorsportowe, rajdowe itp. • O-5: Motocykle • O-6: Pojazdy ciężarowe • O-7: Złomki, Rat Style • O-8: Pojazdy specjalne, dźwigi, techniczne, rolnicze i służb • O-9: Pojazdy filmowe • O-10: Pojazdy terenowe • O-11: Pojazdy vintage • O-12: Pojazdy tuningowe • O-13: Dioramy, warsztaty, garaże • O-14: Wszystko inne co jeździ na kołach a nie znaleźliście w kategoriach • O-15: Kategoria Specjalna Złoty Rycerzyk Wystawiałem się rok temu, było około 400 modeli. W sobotę 11 kwietnia też mam zamiar być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 12 Kwietnia Autor Share Napisano 12 Kwietnia (edytowane) 473 modele ostatecznie wystawiono w Ogrodzieńcu. Meeting zorganizowano wzorcowo, w idealnej dla mnie jednodniowej formule. Duży plus za aż dwa stoiska warsztatowe dla najmłodszych (karton i plastik)!!! Wróciłem z wyróżnieniem za model Bedforda OSBT (Emhar 1/24). Generalnie, to byłem chyba jedyny z modelami pomalowanymi pędzelkiem Jakby ktoś chciał pooglądać fotki, to zapraszam tu: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=100080586754475&set=a.979138378115712 ewentualnie na stronę Organizatora. Edytowane 12 Kwietnia przez elefantes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 15 Kwietnia Autor Share Napisano 15 Kwietnia (edytowane) Moja relacja z Meetingu Ogrodzieniec 2026: Pojazdy ciężarowe Edytowane 17 Kwietnia przez elefantes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi