SławekK Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Nowy tydzień, nowy model :). Jutro zaczynają się święta, więc piszę już dzisiaj. Tym razem francuski czołg ciężki B1 bis od Chińczyków. Model dość fajny, chociaż trochę modyfikacji w nim wykonałem. Malowanie i efekty zużycia podpatrywałem u Night Shift na YT ... mi poszło gorzej niż jemu :). Figurki to Ceasar Miniatures - tym razem plastik. Podstawka to próba pokazania zniszczonego lasu - pewnie też uznacie, że mocno nieudana ... z czym się w pełni zgadzam :). Dla mnie modele Trumpeter'a ... w pudełku wyglądają super, ale w trakcie sklejania i po, wychodzą już ich wady - tak krótka moja opinia na koniec. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Świetny model. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu No bardzo ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi