mati150319 Napisano Poniedziałek o 14:06 Share Napisano Poniedziałek o 14:06 (edytowane) Witam serdecznie rozpoczęłem pracę nad swoim pierwszym modelem którego chce skończyć zdążały się wcześniej inne modele ale żądny nie doczekał się skończenia. Model na ta chwile czeka na malowanie zastanawiam się cały czas nad tym czy by nie wymienić gąsienic gumowych z zestawu na coś innego mile widziane podpowiedzi i konstruktywna krytyka Edytowane Poniedziałek o 14:06 przez mati150319 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz123 Napisano Poniedziałek o 14:16 Share Napisano Poniedziałek o 14:16 Ciekawie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano Poniedziałek o 14:35 Share Napisano Poniedziałek o 14:35 Taka rada ode mnie akcesoria, narzędzia i koła polecam na końcu przyklejać już pomalowane. Też miałem ten problem z początku że wszystko przyklejałem a malowanie tego było udręką bo zawsze łatwo wyjechać pędzlem. A tak to teraz nie mam problemu gdy wszystko pomalowane przed przyklejeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati150319 Napisano Poniedziałek o 14:38 Autor Share Napisano Poniedziałek o 14:38 (edytowane) Koła są nie przyklejone wciśnięte na gumowe tulejki właśnie żeby można było w każdej chwili zdemontować. Ale dzięki za radę napewno się przyda co do akcesoriow to nie pomyślałem Edytowane Poniedziałek o 14:39 przez mati150319 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Poniedziałek o 14:42 Share Napisano Poniedziałek o 14:42 Będę podglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati150319 Napisano 12 godzin temu Autor Share Napisano 12 godzin temu (edytowane) Dzisiaj udało się psiknąć podkładem dwa modele może uda się dzisiaj wieczorem zacząć malowanie Edytowane 11 godzin temu przez mati150319 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Oj ta lufa od pantery to do poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi