kamilzoszak Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia Witam. Mam nadzieję że szanowne grono mi pomoże. Chciałbym kupić maszynkę do formowania elementów Vacu ( kabinek, drobnych elementów) metodą formowania na gorąco. Kiedyś na konkursie w Jaworznie widziałem jak ktoś takie maszynki sprzedawał ale nie pamiętam już kto i za ile. Czy macie może jakieś namiary, albo propozycje jak taką maszynkę pozyskać za znaczki NBP. Budowa takowej z braku odpowiedniej ilości czasu nie wchodzi w grę. Bardzo liczę na odzew. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia tez jestem ciekaw tego wynalazku, bo moja "maszynerie" podlaczam po prostu do odkurzacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oliardi Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia (edytowane) Green stuff world ma takie https://www.mojehobby.pl/products/Vacuum-Forming-Machine-A4.html?ads_details=PMaxWszystko&gad_source=1&gad_campaignid=17989508056&gclid=Cj0KCQjwy_fOBhC6ARIsAHKFB7_C8eCH3rCtjMc3L0JUYrVEWFKPIXiI3FzQxf96Eq4HyD8HNT36lbcaAr4QEALw_wcB Edytowane 14 Kwietnia przez oliardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia trzeba by wyprōbowac. 25 Euro moze byc.Ale: tych materialòw, ze wzgledòw " chemicznych" i fizycznych nie mozna uzywac PVC (Polyvinylchlorid) Polypropylen PET (Polyethylenterephthalat) Methacrylat (PMMA - Polymethylmethacrylat do tego pisza, zeby laczone powierzchnia smarowac bialym klejem modelarskim ( wikol?) zeby poprawic szczelnośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi